Sidor

torsdag 29 juli 2010

Nya löpskor (igen) och hur man förvandlar en skitdag till en toppendag!

Imorse när jag vaknade (eller vaknade och vaknade... åskan hade hållt mig vaken större delen av natten) så spöregnade det och jag funderade ganska länge på om det verkligen var morgon för det var så mörkt ute. När jag hade kommit fram till att det nog var morgon iallafall så gick jag upp och började med att slå i foten i garderoben (som märkligt nog alltid flyttar sig så att den är i vägen för min stackars fötter). Eter några väl valda ord till garderoben så hamnade jag i köket och fixade lite kaffe som jag hade glömt att köpa mjölk till. När jag skulle dricka mitt kaffe utan mjölk så hällde jag istället ut det på vardagsrumsgolvet och självklart rann det mesta in under soffan som är SJUKT tung att flytta på (jag har nu lite förståelse för att pappa och min morbror gnällde lite när de släpade den uppför trapporna när jag flyttade in här *s*)!

Efter en morgonpromenix som iallafall fick mig på lite bättre humör så åkte jag ner på stan för att träffa Viktoria och DÅ vände allt! Vilken toppendag det blev helt plötsligt! Eter en supertrevlig och god lunch (fast det var faktiskt frukost för mig) på Cornetto så traskade vi runt i lite affärer och Viktoria är nu min absolut allra bästa shoppingkompis för satan i gatan vad påsarna bara blev fler och fler när man gick i affärer med henne... och med BARA massa fynd dessutom!!

Jag hade absolut inte tänkt köpa någonting, men jag hittade minsann både luvtröja (Stadium), 2 byxor (Gina Tricot), underkläder (H&M) och det bästa av allt; ett par till nya Asics!! Jag fick ett par av pappa när vi var i Gbg men nu hade de samma sort (som är asbra) på rea på Intersport och då MÅSTE man köpa!!!! :)



Luvtröjan och ett par skitsnygga (fast de ser inte ut att vara så snygga på bild, men de ÄR det när man tar på sig dem) baggy chinos!!


Svarta inte alls speciellt baggy byxor


Världens bästa löpskor, Asics Gel Flashfire (mitt tredje par och de är verkligen BÄST!!)

Så har ni en superhemsk morgon så tycker jag absolut att ni ska ta en shoppingrunda med Viktoria, det är bli-på-bra-humör-igen-garanti på det!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar